En dag på isen..



Så såg det ut igår när vi var på gläntan. Skulle egentligen gå längs fårö-spåret men det var alldeles för mycket folk. Gläntan gick bra, djup snö men vi gick längs skoterspåren.

Annars då? Jo vi går fortfarande vadagslydnad, och det är helt sjukt vilken skillnad det är från gång till gång. Moncho är såklart "klassens clown" men tredje gången vi var där, i torsdags, brydde han sig inte speciellt mycket om dom andra hundarna och var väldigt fokuserad.

Vi bor nu i pappas hus, dom är i Thailand tre veckor. Här bor även min katt, Emil. Moncho och Emil har träffats några gånger förr. När vi nyss hade skaffat Moncho så var dom riktigt bra kompisar. Då var Emil större än Moncho. Men nu när han har vuxit till sig är det mest vevande tassar och fräääs. Det går framåt. Vi ska bo här i tre veckor så dom kommer nog överens tillslut. Det är Emil som bestämmer i huset iallafall, och det vet han om också! Däremot är det Moncho som ligger i sängen om nätterna ;)

Joo, och på tal om det. Han är riktigt "vaktig" nu Moncho. Han vaktar nästan mer här i huset än hemma hos oss. Inatt när vi hade lagt oss så hör jag hur katten tassar utanför dörren till sovrummet. Det hörde Moncho också och gud vad han drog igång. Jag är tacksam att han är rädd om oss, men det börjar bli lite väl mycket nu. Tidigare började han skälla som en tok när han hörde kattluckan öppnas. Sen när han sprang dit och såg att det var katten då backade han genast undan. Sen är katten lite jävlig också. Han kan gå fram till Moncho, nästan stryka sig mot honom, lägga sig på rygg och mysa. Men så fort Moncho tar ett steg fram då jäklar. SCCHHHHHHHHH!!!

Nu ska vi gå ner på stan!